//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Hi. Yoow. Mwahahaha. Thankyou for visit


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: SyfQNzm
Others:   


second post

hai guys :)
hmm this my second post. hahaha
sorry tak selalu update coz takde lappy sendiri.
emm, just nak cerita pasal akak angkat namika yang namika sayangggg sangat.
dia kata dia still boleh life dlm tahun ni? ya allah, kau panjangkanlah umur akak
mya. namika kenal dia from twitter, hmm tak tahu kenapa. namika sayanggg
sangat kat dia sampai anggap dia macam kakak kandung. 
dia tak bagitahu sakit apa, tapi apa yang namika tahu dia ada kanser.
namika nak korang tolong doakan keselamatan akak mya.
namika nak jumpa dia sebelum dia pergi. ya allah, jangan tarik nyawa dia.
namika sayanggg akak and nak akak sembuh. aminnnnn.

thanks kat korang doakan keselamatan akak mya. :)